За нас

fly-about-us (1)

Удобство,спорт и нови
приятели в едно

В центъра на Божурище

Фитнес FLY e първият изцяло оборудван фитнес и спа център в града ни. Създаден е с идеята да има място за всекиго в него и да може да се чувства удобно и приятно грижейки се за здравето и тонуса си. Ще ни откриете срещу Архива в центъра на града.

Ние се стремим да ви помогнем да поддържате форма, да се надграждате, да намирате нови предизвикателства, да ви дадем възможност и стимул да бъдете най-добрата версия на себе си и да обичате тялото и ума си.

И сме напълно способни да ви накараме да се чувствате като у дома си, докато го правите. Работим с доказани професионалисти и търсим нови възможности ежедневно.

Разполагаме още с кът за отдих, масажно студио и зала за групови тренировки. На бара ни можете да откриете учтиво посрещане,ароматно кафе, свежи напитки и здравословен протеинов бар.
Очакваме ви!

Нашите треньори

zumba-tren

Сали

Треньор по Зумба

“Аз съм лицензиран Зумба инструктор от 2012 г. с множество изяви в България и чужбина. Освен за основната програма на Зумба имам лиценз и за Зумба степ от 2014 г. И Зумба Тонинг от 2018 г.Спортът винаги е бил част от ежедневието ми, като съм преминала непрофесионално през много спортни активности, докато не открих това, което ми помогна да освободя организма и съзнанието си от натрупания ежедневен стрес и едновременно с това да бъда в добра физическа форма. Инспирирана от инструкторската си дейност с хора от всякакви възрастови групи през 2023 г. успешно се дипломирах и като спортен педагог.”

Свържи се с нас
mariana2

Марияна

ЙОГА

“Йога практикувам от 11 години, треньор съм от 5 години.По пътя на себеусъвършенстването съм преминала редица обучения и сертифицирани курсове и семинари. Преподавам Класическа, Терапевтична, Ащанга и Въздушна Йога. Йога преподавам с отдаденост, и искреното желание да помагам на другите, да не правят грешките, през които съм преминала аз. Практиките си базирам на традиционния подход, адаптиран към нуждите на съвременния, забързан, градски човек Практикувам ежедневно Ащанга йога – харесва ми преплитането на йога-философия, пранаяма, сила, лекота и баланс в една практика.”

Запиши си час
services-gym1

Какво означава

Фитнесът е здравословно състояние на тялото и организма, както и количество обща физическа подготовка. Това е способността ни да произвеждаме енергия, с която да движим собствените си тела, външни предмети, да работим. Колкото повече работа можем да извършим за дадено време, в толкова по-добра форма сме. Като под работа имаме предвид тежки и интензивни физически упражнения, движения и тренировки. До голяма степен фитнес и ОФП (обща физическа подготовка) означават едно и също нещо, което може да измерим с физични мерни единици като сила, маса, време и т.н.

Понятието „функционален фитнес“, което със сигурност срещаме все по-често всъщност е подвеждащо, тъй като от него следва, че би трябвало да има и друг вид. Може би не-функционален?! Не, фитнесът е един и той винаги е функционален. Начинът по който се постига са функционалните, кондиционни и силови тренировки. Бягане, вдигане на тежести, упражнения със собствено тегло, колоездене, плуване, катерене, хвърляне и още.

Правенето на всичко това в различни комбинации ще ни направи наистина fit. А така желаното мускулесто и добре изглеждащо тяло идва като бонус към всичко това, което то ще може да прави, а именно неща заложени и присъщи му по природа.

Нашите Промо Предложения

Тренирай неограничено с месечен абонаментен план
Виж повече
icon top