СПА

fly-massage

Повече за тях

От дълбока древност масажът се прилага с лечебна цел.Засилва кръвообращението и подобрява лимфата.Подобрява също и подвижността на тъканите и тяхната еластичност.Масажът е подходящ при обща скованост на тялото от заседнал начин на живот, физически и емоционален стрес, безсъние, тревожност, главоболие и др.

Видове масаж:

Дълбокотъканният масаж

е полезен при високи нива на стрес, големи физически натоварвания и за профилактика.Чрез серии от концентрирани техники, масажът действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, облекчава болката.Масажът се извършва със сила,която е в комфорта на клиента.

Арома масажът

е естествен начин за поддържане на добро здраве и хармония , посредством комбинацията от чудотворната сила на ароматите и дрениращи и тонизиращи масажни техники.

Лечебен масаж

Представлява съвкупност от различни видове техники и терапии, обединени в едно цяло, с цел премахване хроничната болка в гърба или цялото тяло.Всеки клиент получава строго индивидуален подход , при който след диагностициране на проблемите се набляга над прилагането на определен вид техника в зависимост от спецификата на проблемите.

Антицелулитен масаж

Мануално третиране на засегнатите от целулит зони на тялото-бедра,седалище,ханш,корем,ръце.Спомага за подобряване на микроциркулацията и лимфотока,стимулира отстраняването на натрупаните в подкожния слой мазнини,токсини и задържани течности.

massage-profile

Деси

Масажист

Деси практикува масажи вече 17 години.За нея най-важен е индивидуалният подход към клиента. Приема професията си като призвание,което върши с много любов. От всеки преминат семинар и обучителен курс е взела максимума знания,които умело прилага в практиката си .Член е на Българска Асоцияция на масажистите.
Във Фитнес клуб FLY ще можете да изберете заедно между класически, арома, дълбокотъкънен, антицелулитен и лечебен масаж.

Запиши си час
services-sauna1

Ползи от нея

Процедурите за релаксация са неизменна част от съвременното ни общество и често идват на помощ, за да ни вдигнат на крака и да ни вдъхнат нови сили да преборим утрешния ден.

В зависимост от професията, която упражнявате, имате нужда от различни процедури за релаксация, като при някои най-добри резултати се получават след масаж, при други се препоръчва физиотерапия, при трети сауна.

Всъщност сауната е универсален метод, използван още от миналото от една страна за релаксация на ума и тялото, но от друга страна като лечебно и разкрасително средство.

8 ползи от сауната:

  • Подобрява сърдечно -съдовото здраве;
  • Подпомага загубаната на тегло;
  • Премахва токсините от тялото;
  • Повишава мозъчната функция;
  • Подсилва имунната система;
  • Подобрява дишането;
  • Подпомага възстановяването след тренировка;
  • Облекчава стреса.

Нашите Промо Предложения

Тренирай неограничено с месечен абонаментен план
Виж повече
icon top